Meteen naar de inhoud

Welkom op de pagina met onze vestigingen. Op ons platform bieden wij mensen de mogelijkheid om samen te sporten en nieuwe workout-maatjes te vinden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of gewoon op zoek bent naar gezelligheid tijdens het sporten, bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk onze lijst met vestigingen om te zien welke locaties het beste bij jou in de buurt zijn. Je eigen sportschool aanmelden? Klik hier

Klik hier voor de leden die er al sporten.
Welkom bij MyHealth, de huiselijke sportschool in Breda! Wij staan 7 dagen per week voor u klaar met ruime openingstijden en bieden tevens de goedkoopste sportfaciliteiten in de stad. Bij ons ligt extra aandacht op het sociaal welzijn, zodat u zich thuis voelt tijdens uw sportbeoefening. Onze samenwerking met de Gemeente en UWV helpen om U te ondersteunen. Onze team bestaat uit sociaal werkers, leefstijlcoaches en fitmaatjes die u bijstaan in uw sportieve en persoonlijke groei. We zijn trots om de winnaar te zijn van de Dutch Fitness Awards 2019 en de Beste sportschool van Breda te zijn, evenals de winnaar van de BCB Social Impact Award 2019. Kom en ontdek zelf wat onze unieke en inclusieve sportomgeving bij MyHealth voor u kan betekenen!”

Klik hier voor de leden die er al sporten.
Zoek je een sportschool in Breda? Dan ben je bij Basic-Fit aan het juiste adres. Onze clubs zijn verspreid over heel Breda, dus er is altijd wel een goedkope sportschool bij jou in de buurt. Ook in het centrum van Breda kun je terecht bij een van onze fitnessclubs. Heb je je ingeschreven? Dan is stap één gezet! Aangezien wij weten dat regelmatig trainen lastig wordt gevonden, ontvangen nieuwe leden na een korte online intake een gratis persoonlijk trainingsschema voor de eerste zes weken. Past virtuele begeleiding niet bij je? Schakel dan een fitmaatje in. Wat je startpunt ook is en waar je ook naar toe wilt werken, bij de sportscholen van Basic-Fit Breda hebben we alles in huis om je doelen te behalen.

Klik hier voor de leden die er al sporten.
Bij Snap Fitness zijn we trots op onze visie om een gezonde levensstijl toegankelijk te maken voor iedereen. Onze sportscholen zijn 24/7 open en bieden de modernste fitnessfaciliteiten en services. Of u nu op zoek bent naar snelle en gemakkelijke workout-opties, of meer betrokken wilt zijn bij uw fitnessreis met behulp van personal training of een fitmaatje. Wij zijn er om u te ondersteunen. Onze missie is om u te inspireren en te motiveren op uw pad naar een gezonde en fitte levensstijl. Wat je startpunt ook is en waar je ook naar toe wilt werken, bij de sportscholen van Basic-Fit Breda hebben we alles in huis om je doelen te behalen. Word deel van onze gemeenschap en ervaar de voordelen van Snap Fitness vandaag nog!”