Meteen naar de inhoud

Keanu Swinkels

Naam: Keanu Swinkels
Soort fitness: Afvallen
Locatie: SnapFitness Tilburg
Leeftijd: 20
Trainingsmaat: Ja

Hey allemaal, mijn naam is Keanu en ik ben een fitnesscoach die mensen helpt om af te vallen. Ik geloof dat een gezonde levensstijl niet alleen gaat over fysieke fitheid, maar ook over mentale en emotionele gezondheid. Daarom werk ik nauw samen met mijn cliënten om hen te helpen hun doelen te bereiken en een leven te leiden dat vol energie en vitaliteit is. Ik heb me aangemeld bij Fitmaatjes om wat meer ervaring om later zelf als personal trainer aan de slag te gaan

In mijn vrije tijd ben ik een echte sportliefhebber. Ik ben vooral gek op voetbal en ik speel regelmatig wedstrijden met vrienden. Ik ben ook een fervent reiziger en vind het heerlijk om nieuwe culturen te ontdekken en nieuwe avonturen te beleven. En natuurlijk blijf ik mezelf graag uitdagen in de sportschool – ik geloof dat er altijd ruimte is om te groeien en te verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent in mijn coaching-programma en wilt werken aan een gezonder en gelukkiger leven, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we jouw persoonlijke doelen bereiken en een levensstijl creëren die jou past!

Vestiging – SnapFitness Tilburg